Go Back

Espresso Brownie

Forb. tid15 min
Tilb. tid25 min
Samlet tid40 min

Ingredienser

  • 150 g blødt smør
  • 200 g sukker
  • 100 g mørk chokolade
  • 2 æg
  • 80 g mel
  • 2 spsk kakao
  • 1 tsk kanel
  • 2 tsk espressopulver
  • 100 g hasselnødder

Fremgangsmåde

  • Pisk smør og sukker sammen.
  • Smelt chokoladen, afkøl let og pisk den i.
  • Pisk æggene i et af gangen – pisk godt mellem hvert æg. 
  • I en anden skål blandes mel, kakao, kanel og espressopulver sammen.
  • Kom den tørre blandingen i dejen og pisk det hele godt sammen.
  • Kom halvdelen af hasselnødderne i dejen. Fordel dejen i en lille bradepande med bagepapir.
  • Hak resten af hasselnødderne groft og drys dem på toppen af brownien.
  • Bag kagen ved 180 grader i ca. 25-30 minutter (alm. ovn). Tjek med en tandstik, den skal ikke være gennembagt.
  • Tag kagen ud og lad den afkøle helt, gerne i køleskabet til næste dag.
  • Del brownien i små firkanter og server!
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen