Kom smør, sukker og marcipan i en skål og rør det sammen til en ensartet masse med en håndmixer.
Rul dej ud på et bord (evt. med lidt mel på, men dejen må ikke blive tør!) til en rektangel på ca. 30x40 cm.
Smør remonce på halvdelen af dejen og fordel dernæst appelsinmarmelade i et jævnt lag på (på billedet er der også hakket hvid chokolade på halvdelen, som test).
Fold den anden halvdel af dejen indover fyldet og pres godt sammen.
Skær dejepladen i 2 cm strimler.
Tag en strimmel og sno/twist den om sig selv og form så den snoede strimmel til en krans.
Pres enden af strimlen ind i løkken af den anden ende af strimlen og pres dem lidt sammen, så du har en ensartet krans.
Læg kransene på en bageplade med papir, dæk dem til og lad dem efterhæve 30-45 minutter.
Pensl kransene med sammenpisket æg og drys med mandelflager.
Bag kransene ved 200 grader (alm. ovn) i ca. 15 minutter til de er gyldne og bagte.
Tag dem ud og lad dem afkøle på en bagerist.