Go Back
+ servings
Tilbehør til aftensmad - bagte kartofler, porrer og kikærter i ovn - opskrift tilbehør

Bagte kartofler, porrer og kikærter

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid40 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 500 g kartofler
  • 2 porrer
  • 1 dåse kikærter
  • 4 spsk olivenolie
  • 2 tsk spidskommen
  • 2 tsk paprika
  • 1 tsk chiliflager
  • Salt/peber
  • 2 dl rucola

Yoghurtdressing

  • 2,5 dl yoghurt
  • ½ tsk paprika
  • ¼ tsk chilipulver
  • ½ tsk hvidløgspulver - kan udelades
  • Salt/peber

Fremgangsmåde

  • Skær kartoflerne i grove stykker eller hvis det er små kartofler, så halver dem.
  • Rens porrer godt og skær dem i 3-4 cm stykker.
  • Dræn kikærterne og skyl dem godt.
  • Fordel kartofler, porrer og kikærter i en lille bradepande.
  • Tilsæt olie, spidskommen, paprika, chiliflager, salt og peber og vend det hele godt sammen.
  • Kom bradepanden i ovnen ved 200 grader (alm. ovn) og bag i ca. 35-40 minutter til kartoflerne er møre.
  • Rør yoghurtdressingen sammen og smag til.
  • Fordel dressing på toppen og top med frisk rucola.
  • Server som tilbehør eller som nem vegetarisk ret med en salat.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen