Go Back
+ servings
hvidløgsbrød - hvidløgsflutes - Louise Lyshøj

Hvidløgsbrød

Knasende, blødt, salt, skarpt, sødt og bare helt igennem genialt. Det her hjemmelavet hvidløgsbrød smager skønt og er super nemt at lave.
Forb. tid5 minutter
Tilb. tid8 minutter
Antal: 8 pers.

Ingredienser

  • 1 langt brød - fx. ciabatta
  • 200 g smør
  • ½ tsk salt - hvis du er til meget salt
  • 2-3 fed hvidløg - presset eller revet
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • ½ dl friskhakket persille
  • 50 g revet parmesanost

Fremgangsmåde

  • Tag smørret ud og lad det stå 10-15 minutter på køkkenbordet til det er blødt.
  • Bland smør med hvidløg, hvidløgspulver, persille og halvdelen af parmesanosten.
  • Del brødet på langs og smør begge halvdele med hvidløgssmørret.
  • Drys resten af parmesanosten på brødene.

Ovn

  • Bag brødene ved 175° (varmluft) i ca. 8 minutter - til brødene er gyldne og sprøde, men stadig bløde i midten. Spis straks.

Grill

  • Grill brødene på en rist ved indirekte, høj varme i ca. 6-8 minutter. Spis straks.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen