Nøddebrød

Forb. tid5 min

Ingredienser

  • 300 g frø og kerner - Græskarkerner, solsikkekerner, hørfrø, sesamfrø, chiafrø, birkes..
  • 300 g nødder - Hasselnødder, mandler, valnødder, pekannødder..
  • 2 dl hvedemel - eller havregryn
  • 1,5 tsk salt
  • 3 æg
  • 0,5 dl olie
  • 0,5 dl vand

Fremgangsmåde

  • Bland alle ingredienser sammen i en skål.
  • Beklæd en sandkageform eller lille rugbrødsform med bagepapir. Fordel dejen heri.
  • Bag ved 175 grader i ca. 30 minutter.
  • Tag brødet ud af formen og bag videre ved 175 grader i ca. 15-20 minutter - til brødet er gennembagt.
  • Afkøl brødet helt inden, du skærer i det.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen