Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4

Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling

Antal: 4 pers.

Ingredienser

  • 1 fed hvidløg
  • 1 glas soltørrede tomater - ca. 2 dl
  • 3 dl vand
  • 2,5 dl madlavningsfløde 9% eller 18%
  • 1 boullionterning
  • 2 tsk tørret basilikum
  • 1/2 tsk paprika
  • 1/2 tsk chiliflager
  • 100 g revet parmesanost
  • 250 g tortellini (her med ost) - 1 pakke
  • 3 dl babyspinat
  • 150 g kogt/stegt kylling i mundrette stykker - Valgfrit

Fremgangsmåde

  • Varm en pande op med 2 spsk af olien fra de soltørrede tomater.
  • Hak hvidløget fint og klip de soltørrede tomater i strimler
  • Svits hvidløg i 10 sekunder og tilsæt de soltørrede tomater. Svits med i 30 sekunder. 
  • Tilsæt vand, madlavningsfløde, boullionterning, basilikum, paprika, chiliflager, parmesan salt og peber. Kog det hele op. 
  • Tilsæt de friske tortellini, pres dem ned under saucen og lade dem koge til de er møre, men stadig har bid. Ca. 6-10 minutter afhængig af højden på panden og tortellinis. Tilsæt lidt mere vand, hvis saucen svinder for meget. 
  • Tilsæt det friske spinat og kyllingestykker. Lad det hele simre ved jævn varme i ca. 2-3 minutter. Smag saucen til. 
  • Server straks med friskrevet parmesan og evt. en grøn salat. 

Noter

Bruger du tortellini med skinkefyld, så udelad kylling.