Vand og salt bringes i kog i en meget stor gryde. Når vandet koger kommes kødet i og det simre under låg i ca. 1 time. Pas på ikke at koge det for hårdt, da det derved bliver hårdt i kødet.
Tilbered alle grønsagerne. Skær gulerødder, knoldselleri, persillerødder, pastinakker, løg og kartofler i tern, kartoflerne kommes i en skål med vand, så de ikke bliver brune. Rens porrerne og skær dem i tynde skiver.
Når kødet er mørt, tages det op og skæres i små stykker. Suppevandet sies og bringes i kog. Alle grøntsagerne, undtagen porrerne, kommes i. Tilsæt peberkorn, laurbærblade og bouillonterning og lad det hele koges ved jævn varme, under låg, i ca. 15-20 min. De sidste 5 min tilsættes porrerne. Til sidst kommes kødstykkerne og persille i og det hele varmes igennem i ca. 2 min.
(Hvis suppen dagen eller timer før servering, så tilsættes persillen først, når suppen varmes op igen.)