Hjemmelavet knækbrød med kerner

Antal: 2 plader

Ingredienser

  • 1 dl havregryn
  • 1 dl græskarkerner
  • 1 dl solsikkekerner
  • 1 dl hørfrø
  • 1 dl sesamfrø
  • 1,5 dl hvedemel
  • 1,5 dl groft speltmel/grahamsmel
  • 2 dl koldt vand
  • 1 dl olie
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk bagepulver

Fremgangsmåde

  • Alle ingredienserne blandes sammen i en skål. Massen skal være tyk, men stadig våd. Halvdelen af dejen kommes på et stykke bagepapir. Et andet stykke bagepapir lægges over, og dejen udrulles mellem de 2 stykker, til den har bageplade størrelse. Det samme gøres ved anden halvdel af dejen.
  • Bagepapiret med dejen, løftes over på bageplader. Med en kniv skæres der 4 gange på langs og 4 gange på tværs, så der dejen bliver delt i 16 stykker knækbrød.
  • Knækbrødene bages ved 175 grader varmluft i ca. 20 min. Afkøles på en bagerist, inden de knækkes fra hinanden. Opbevares i en lufttæt boks.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen