Chokolade granola - mysli med chokolade

Chokolade granola

Ingredienser

  • 180 g grove havregryn
  • 4 spsk neutral olie
  • 25 g usødet - mørk kakaopulver
  • 40 g rørsukker
  • 4 spsk akaciehonning
  • 4 spsk vand
  • 1 nip salt
  • 100 g chokoladeknapper - 56%

Fremgangsmåde

  • Bland havregryn, olie, kakao, sukker, honning, vand og salt sammen i en skål.
  • Fordel blandingen ud i en lille bradepande med bagepapir.
  • Bag granolaen ved 180 grader i ca. 20-30 minutter - rør rundt i blandingen hver 10. minut.
  • Når blandingen er tør tages den ud og kommes i en skål. Bland halvdelen af chokoladeknapper i den varme granola og rør rundt, så chokoladen smelter i blandingen.
  • Bred granolaen ud på et stykke bagepapir og afkøl den helt.
  • Kom den afkølede granola i et lufttæt glas og bland med resten af chokoladen.