Go Back
Rosenkålsalat med æble og peberrod

Rosenkålssalat med æble og peberrod

Ingredienser

  • 20 rå rosenkål
  • 2 æbler
  • 2 forårsløg
  • 4 spsk olivenolie
  • 2 spsk æbleeddike
  • 2 spsk revet peberrod
  • Salt/peber
  • Evt. Valnødder

Fremgangsmåde

  • Start med rosenkålene. Tag de første 2-3 blade af rosenkålen og smid dem væk. Resten af bladene plukkes fra hinanden. Gør dette ved alle rosenkålene.
  • Skyl rosenkålbladene i koldt vand og tør dem.
  • Halver æblerne og skær kernehuset fra. Snit æblerne i meget fine skiver - jo finere, jo bedre.
  • Bland rosenkålbladene og æblerne sammen, sammen med finthakkede forårsløg og revet peberrod.
  • Pisk olivenolie, æbleeddike, salt og peber sammen til en dressing.
  • Hæld dressingen udover salaten og vend det hele sammen. Smag til.
  • Drys med hakkede valnødder lige inden servering.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen