Rødkålssalat med granatæble, tørrede figner og æbledressing

Rødkålssalat med granatæble, tørrede figner og æbledressing

Antal: 2 pers.

Ingredienser

  • 1/4 rødkålshoved - mellemstørrelse
  • 1/2 granatæble
  • 10 figner
  • 3-4 spsk hakkede valnødder
  • 5 spsk olivenolie
  • 4 spsk æbleeddike
  • 1 tsk akaciehonning
  • salt
  • peber
  • Evt. lidt granatæblesaft.

Fremgangsmåde

  • Snit rødkålen i fine strimler og pres kernerne ud af granatæblet.
  • Klip de tørrede figner i mindre stykker. Rist valnødderne på et tør pande.
  • Rør olivenolie, æbleeddike, honning, salt og peber sammen til en dressing. Smag til.
  • Bland rødkål med granatæblekerner, figner og dressingen. Drys med de ristede valnødder.
  • Server som tilbehør til aftensmaden og tag resterne med i madpakken.