Go Back
+ servings
Blommemuffins - opskrift på lækre muffins med blommer

Blommemuffins

Antal: 12 styk

Ingredienser

  • 2-3 blommer
  • 1 spsk rørsukker
  • 1 tsk kardemomme
  • 120 g sukker
  • 150 g blødt smør
  • 3 æg
  • 80 g hvedemel
  • 50 g mandelmel
  • 2 tsk bagepulver
  • 60 g revet marcipan

Fremgangsmåde

  • Skær blommerne i små tern og drys dem med sukker og kardemomme.
  • Sukker og blødt smør kommes i en skål og piskes sammen. Det skal piskes luftigt og cremet - det tager ca. 5 minutter.
  • Tilsæt æggene et af gangen - pisk godt mellem hvert æg.
  • Mel, mandelmel og bagepulver blandes sammen. Sigt melblandingen i dejen og vend det i, til massen er jævn.
  • Herefter tilsættes marcipan og ⅔ del af blommestykkerne, som vendes i dejen.
  • Fyld dejen i muffinsforme og fordel de sidste blommestykker på toppen. Bag dem ved 180 grader i ca. 15-20 minutter.
  • Afkøles på en rist.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen