Go Back
Nutella bites - kage med nutella

Nutella Bites

Ingredienser

Bund til Nutella Bites

  • 100 g smør
  • 50 g sukker
  • 150 g mel
  • 1 nip salt

Nutella-masse

  • 3 æg
  • 200 g sukker
  • 150 g nutella/ chokolade smørepålæg
  • 60 g mel

Fremgangsmåde

Bund til Nutella Bites

  • Bland sukker, mel og salt i en skål
  • Smuldr smørret i og tryk dejen sammen - tilsæt evt. ½ spsk vand, hvis dejen er svær at samle.
  • For en lille bradepande med bagepapir og tryk dejen ud heri. Den skal være 0,5 cm i tykkelse. Prik bunden med en gaffel.
  • Bag bunden ved 180 grader i ca. 15 minutter (den skal være lidt gylden i kanterne).

Nutella-masse

  • Pisk æg og sukker sammen til en tyk, hvid og skummende masse. Tilsæt nutella og mel og pisk det i.
  • Fordel massen på den forbagte bund. Kom kagen tilbage i ovnen og bag den videre i ca. 25 minutter.
  • Når overfladen er "puffet" op og kun lige bagt, tages kagen ud. Den må endelig ikke få for meget.
  • Køl kagen helt af, inden den skæres i passende stykker.
  • TIP: Kagen kan fryses
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen