Go Back
Brownies med kokos

Brownies med kokos

Ingredienser

Browniedej

  • 250 g smør
  • 150 g sukker
  • 4 æg
  • 4 spsk kakao
  • 100 g smeltet mørk chokolade
  • 1 dl mel

Kokosdej

  • 4 spsk flormelis
  • 1 dl fløde
  • 2 dl kokosmel
  • 1,5 dl kokosflager
  • 2 æggehvider

Fremgangsmåde

  • Pisk smør og sukker sammen til en jævn masse. Tilsæt æggene et af gange og pisk godt.
  • Vend kakao, mel og smeltet chokolade i dejen.
  • I en anden skål røres flormelis, fløde, kokosmel, kokosflager og æggehvider sammen.
  • Fordel brownie dejen i en lille bradepande med bagepapir.
  • Kom kokosmassen ovenpå i spredte "klatter".
  • Træk en kniv eller ske ujævnt gennem kagen, for at lave swirl.
  • Bag kagen ved 180 grader i ca. 20-25 minutter. Prik i den med en tændstik, der skal hænge lidt dej ved, når den er færdig.
  • Tag kagen ud og afkøl på en rist.
  • Opbevar brownien i køleskabet. Den er bedst efter, at have sat sig i et døgns tid.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen