Go Back
krydderkage - fedtfattig og diabetes venlig

Krydderkage - fedtfattig

Ingredienser

  • 3 æg
  • 250 g hvedemel
  • 120 g Perfect Fit
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 tsk natron
  • 2 tsk kanel
  • 1/4 tsk nellike - kan udelades
  • 1 dl kærnemælk
  • 2 revne æbler
  • 50 g hakkede hasselnødder
  • 50 g hakket mørk chokolade
  • 50 g rosiner
  • 60 g margarine - smeltet

Fremgangsmåde

  • Pisk æggene luftige. I en anden skål blandes mel, Perfect Fit, bagepulver, natron, kanel, nellike, chokolade, hasselnødder og rosiner. Kom det forsigtigt ned til æggene og rør det sammen.
  • De revne æbler og kærnemælk tilsættes. Til Sidst tilsættes det smeltede margarine.
  • Kom dejen i en form, beklædt med bagepapir - den skal kunne rumme 1,5 liter.
  • Bag kagen ved 180 grader i ca. 45 min. Hvis kagen bliver for mørk, så kom et stykke staniol over de sidste 10 min.
  • Lad kagen afkøle lidt i formen, inden den tages ud og afkøler helt.
  • Kagen kan fryses.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen