Saftig-rabarbertærte-med-marcipan-og-kokos

Saftig rabarbertærte med marcipan og kokos

Ingredienser

  • 75  g sukker
  • 2 æg
  • 100 g smeltet smør
  • 100 g hvedemel
  • 50 g kokosmel
  • 1 tsk bagepulver
  • Korn af 1/2 vanijlestang
  • 100 g marcipan - revet eller i tern
  • 250 g rabarber i tern
  • 2 spsk sukker

Fremgangsmåde

  • Pisk æg og sukker skummende og hvidt. Pisk smørret i lidt efter lidt. Hvedemel, kokosmel, bagepulver og vaniljekorn blandes sammen og vendes i dejen. Dernæst vendes marcipan og 2/3 af rabarberne i dejen.
  • Fordel dejen i en springform og kom den sidste del af rabarberne oveni. Tryk dem let ned. Drys med lidt sukker og bag kagen ved 170 grader i ca. 30 min.
  • Serveres lun med flødeskum.
  • Kan sagtens gemmes et par dage på køkkenbordet.