Løgmarmelade

Ingredienser

  • 3 rødløg
  • 2 spsk olie
  • 0,5 dl æbleeddike
  • 2 spsk balsamico
  • 2 spsk sukker - gerne muscovadosukker
  • 3 spsk frisk timian
  • 1/4 tsk grov sennep
  • 1 spsk honning
  • Salt/peber

Fremgangsmåde

  • Skær løgene i tynde skiver.
  • Varm olien i en gryde og svits løgene et par minutter - de skal ikke tage farve, bare blive bløde.
  • Tilsæt eddike, balsamico og sukker og skru ned til jævn varme.
  • Lad kompotten simre i ca. 20 minutter.
  • Kom honning, sennep, timian og salt i og lad det hele simre videre, indtil løgene er blevet bløde og lagen er kogt helt ind.
  • Smag til.
  • Hæld marmeladen på glas.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen