Bananbrød | Amerikansk Banana Bread

Tilb. tid45 min
Samlet tid45 min

Ingredienser

  • 120 g smør - blødt
  • 115 g brun farin
  • 2 æg - L
  • 240 g hvedemel
  • 1/2 tsk bagepulver
  • 1/2 tsk natron
  • 1/2 tsk salt
  • 550 g bananer - ca. 4-5
  • 75 g valnødder - grofthakkede

Fremgangsmåde

  • Pisk smør og farin luftigt.
  • Tilsæt æggene et af gangen og pisk godt mellem hvert.
  • Bland hvedemel, natron, bagepulver og salt sammen i en skål.
  • Sigt det i dejen og rør det i, sammen med bananer og valnødder.
  • Smør en franskbrødform/sandkageform eller beklæd den med bagepapir.
  • Hæld dejen i og fordel den jævnt.
  • Bag bananbrødet ved 175 grader i ca. 45 minutter, indtil det er gennembagt og gyldent.
  • Tag det ud og lad det afkøle i formen 10-15 minutter. Vip det ud og lad det afkøle helt på en bagerist.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen