Bagt broccolisalat med pinjekerner, feta og syrlig dressing

Forb. tid30 min
Tilb. tid15 min
Samlet tid45 min

Ingredienser

  • 1 broccolihoved
  • 50 g pinjekerner
  • 2 spsk olivenolie
  • 1/2 tsk hvidløgspulver
  • Salt/peber
  • 50 g feta - smuldret
  • 25 g sultanarosiner

Dressing

  • 3 spsk hvidvinsedddike
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk honning
  • Salt/peber

Fremgangsmåde

  • Skær buketterne fra broccolihovedet og del/snit dem i helt fine buketter.
  • Fordel dem i en lille bradepande sammen med pinjekerner og hæld olivenolie udover.
  • Krydr med salt peber og hvidløgspulver.
  • Bag det ved 200 grader i ca. 12-15 minutter - indtil broccoli og pinjekerner begynder at tage farve.
  • Tag bradepanden ud og lad det køle 10 minutter.
  • Pisk imens ingredienserne til dressingen sammen. Smag til.
  • Fordel broccoli og pinjekerner i en skål. Tilsæt rosiner og smuldret feta.
  • Hæld dressingen udover og server straks.