Lun kartoffelsalat med sennepsdressing

Antal: 4 pers.

Ingredienser

  • 500 g små kartofler - kogte og lune
  • 200 g blomkål - delt i små buketter
  • 2-3 forårsløg - fintsnittede
  • 12-15 cornichoner - i skiver
  • 2 håndfulde ruccola

Dressing

  • 3 spsk gron sennep
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 tsk æbleeddike
  • 1 nip sukker
  • Salt/peber

Fremgangsmåde

  • Bland kartofler, blomkål, forårsløg og cornichoner i en skål.
  • Rør dressingen sammen og smag til.
  • Hæld dressingen over kartoflerne og vend det hele godt sammen.
  • Bland ruccolasalaten i salaten og server straks med lækkert tilbehør.

Noter

Lad kartoflerne afkøle ca. 10 minutter inden du blander dem med resten af salaten.