Pulled pork bowl med krydrede bønner, ris og mangosalat

Forb. tid25 min
Samlet tid25 min
Antal: 2 pers.

Ingredienser

Pulledpork

  • 300 g pulled pork - Gerne stærk krydret

Ris

  • 1 pose ris
  • 1 terning hønseboullion
  • 1 lime
  • 1/2 dl friskhakket persille
  • Salt/peber

Bønner

  • 2 spsk olie
  • 1 dåse sorte bønner - drænet og skyllet
  • 1 rød peber - fine tern
  • 1 løg - fine tern
  • 1 fed hvidløg - finthakket
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 tsk paprika
  • 1/4 tsk stødt chili
  • Salt/peber

Mangosalat

  • 1 mango
  • 3 forårsløg.
  • 1 tsk chiliflager
  • 1 lime
  • Salt/peber

Fremgangsmåde

Pulled pork

  • Bruger du en rest pulled pork, så varm den på en panden i 2 spsk olie.

Ris

  • Kog risene efter anvisningen på pakken, men tilsæt hønsebouillon til kogevandet.
  • Dræn risene og lad den trække 5 minutter. Tilsæt limesaft og persille og smag til med peber og salt.

Bønner

  • Varm olien på panden.
  • Kom peberfrugt, løg og hvidløg på panden og svits det 2-3 minutter. Tilsæt bønner og krydderier, skru ned til jævn varme og tilbered det hele i ca. 5-7 minutter. Smag til.
  • Tag bønnerne af varmen.

Mango

  • Skær mangoen i mundrette tern. Skær forårsløg i fine ringe/skiver.
  • Bland mangoternene med forårsløg, chiliflager, limesaft og salt og peber.

Servering

  • Fordel pulled pork, ris, mangosalat og bønnemix i 2 skåle.
  • Drys med friskhakket persille og limesaft.