Is-sandwich med chocolate chip cookies

Tilb. tid11 min
Samlet tid11 min
Antal: 24 stk

Ingredienser

  • 120 g sukker
  • 140 g farin
  • 140 g smør - stuetempereret
  • 1 æg - L
  • 240 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • ½ tsk natron
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk vaniljesukker
  • 50 g grofthakkede - saltede mandler
  • 100 g mørk chokolade - chips eller grofthakket

Fyld

  • Din yndlings is.

Fremgangsmåde

  • Rør/pisk ved lav hastighed sukker, farin og smør sammen til en ensartet masse.
  • Tilsæt æg og pisk igen.
  • Bland mel, vaniljeessens/ekstrakt (eller vaniljesukker), bagepulver, natron og salt sammen i en anden skål.
  • Tilsæt melblandingen lidt af gangen, mens der røres/piskes ved lav hastighed.
  • Vend til sidst mandler og chokolade i dejen og bland det godt i.
  • Kom dejen på køl min. 1 time - gerne til dagen efter.
  • Del dejen i 35 g stykker og rul dem til kugler.
  • Sæt kuglerne på en bageplade med bagepapir - det skal være god afstand mellem dem.
  • Bag cookies midt i ovnen ved 175 grader i ca. 11 minutter
  • Tag cookies ud og kom dem med bagepapir over på en bagerist.
  • Afkøl 15 minutter.
  • Tag cookies af bagepapiret og lad dem afkøle helt på bageristen.

Fyld

  • Tag isen ud lidt før brug, så den bliver medgørlig.
  • Kom 1 isske fuld is mellem to cookies.
  • Pres sandwichen godt sammen og spis straks.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen