Hønsesalat med estragon

Forb. tid5 min
Samlet tid5 min

Ingredienser

  • 400 g kogt kylling - i tern
  • 1/2 løg - finthakket
  • 3 stilke bladselleri - i fine tern
  • 0,5 dl god mayo
  • 1,5 dl græsk yoghurt 2% - eller dit yndlingsprodukt fx. fromage frais, skyr, cremefraiche m.fl.
  • 2 tsk grov sennep
  • 1 spsk citronsaft
  • 2-3 tsk frisk estragon - finthakket
  • Salt/peber

Fremgangsmåde

  • Det er nemt.
  • Start med at blande mayo, yoghurt, sennep, citronsaft, estragon, salt og peber.
  • Smag til.
  • Vend kylling, løg og bladselleri i dressing.
  • Færdig!

Noter

Bruger du skyr, fromage frais eller et andet meget syrlig produkt, så tilsæt evt. 1/2-1 tsk akaciehonning til dressingen.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen