Tag dejen ud af køleskabet og rul den ud på et meldrysset på til en firkant på ca. 40 x 40 cm.
Stik med en udstikker eller et glas (8-10 cm i diameter) cirkler ud af dejen. Du skal cirka have 20-22 cirkler)
Kom halvdelen af cirklerne, ca. 10-11 styk, på en bageplade med bagepapir.
Fordel 1-2 spsk æblefyld på hver dej med lidt mellemrum ud til kanten - gerne med lidt top på. Kom karamel på toppen - enten sauce eller klip flødekaramellerne i to og læg en halv karamel ovenpå hvert æblefyld.
Pisk ægget sammen. Pensl kanterne på cirklerne og kom nr. to cirkel på.
Fold den forsigtig ned om fyldet. Forsegl tærterne ved at mase kanterne sammen med en gaffel.
Pensl tærtene med æg og drys med sukker.
Skær med en skarp kniv et par revner i toppen.
Bag tærten ved 200 grader i ca. 15-17 minutter - de skal være gyldne, sprøde og fyldet skal boble.
Tag tærten ud og lad dem afkøle lidt på en bagerist.
Server dem lune.