Mexicansk tunsalat

Forb. tid10 min
Samlet tid10 min
Antal: 2 pers

Ingredienser

  • 1 dåse tun i vand - drænet
  • 1/2 løg
  • 1/4 agurk
  • 6-10 radiser
  • 8-10 sugar snaps
  • 1 dl frisk persille - eller koriander, hvis du er til det stads
  • 1/2 jalapeno - uden kerner
  • 3 tsk kapers

Dressing

  • 4 spsk mayo
  • 3 spsk cremefraiche - 9%
  • Saft af 1 lime
  • 1/2 tsk chiliflager
  • Salt/peber

Servering

Fremgangsmåde

  • Skær løg, agurk, radiser og sugar snaps i fine tern.
  • Hak persillen groft. Hak kapers og jalepeno fint.
  • Vend grøntsager, persille og kapers sammen med tun. Der må gerne være gode chunks af tun, så lad være med, at røre for meget i tunen.

Dressing

  • Bland mayo, cremefraiche, limesaft, chiliflager, salt og peber sammen. Smag dressingen til.

Salat

  • Vend dressingen i tunsalaten og smag salaten til. Tilsæt evt. mere limesaft, chili, salt og peber.
  • Fyld tunsalaten i små tortillapandekager og spis løs.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen