Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
Smaller
Normal
Larger
Rabarberkompot
Ingredienser
Rabarberkompot
250
g
rabarber
-
i grove tern
50
g
hindbær
0,5
dl
vand
0,75-1
dl
sukker
-
afhængig af rabarbersort
½
vaniljestang
½
citron
Fremgangsmåde
Rabarberkompot
Kom rabarber, hindbær, vand, sukker, vaniljekorn + vaniljestang og citronsaft i en lille gryde.
Kog det op og lav det koge ind til rabarberne bliver møre og konsistensen bliver tyk og sirupsagtig.
Tag evt. 1-2 skefulde af de møre rabarber op, hvis du gerne vil have større rabarberstykker i din kompot. Kom dem i igen, når kompotten er kogt ind.
Smag til med evt. mere sukker og citron.
Lad den køle helt af.
Noter
Hindbær kan udelades.
Vil du være sikker på en fast kompot, kan du bruge syltesukker.
Del din opskrift med mig på Instagram
Tag
@louiogbearnaisen