Go Back
marengs roulade med rabarber

Rabarberkompot

Ingredienser

Rabarberkompot

  • 250 g rabarber - i grove tern
  • 50 g hindbær
  • 0,5 dl vand
  • 0,75-1 dl sukker - afhængig af rabarbersort
  • ½ vaniljestang
  • ½ citron

Fremgangsmåde

Rabarberkompot

  • Kom rabarber, hindbær, vand, sukker, vaniljekorn + vaniljestang og citronsaft i en lille gryde.
  • Kog det op og lav det koge ind til rabarberne bliver møre og konsistensen bliver tyk og sirupsagtig.
  • Tag evt. 1-2 skefulde af de møre rabarber op, hvis du gerne vil have større rabarberstykker i din kompot. Kom dem i igen, når kompotten er kogt ind.
  • Smag til med evt. mere sukker og citron.
  • Lad den køle helt af.

Noter

Hindbær kan udelades.
Vil du være sikker på en fast kompot, kan du bruge syltesukker.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen