salat med jordbær, perlebyg, tomater og pesto

Salat med jordbær, perlebyg, tomater og pesto

Tilb. tid10 min
Samlet tid10 min
Antal: 4 pers

Ingredienser

  • 250 g perlebyg - kogte og afkølede
  • 5-6 spsk grøn pesto - gerne grov
  • 12-14 mellemstore jordbær
  • 15-20 små tomater
  • 150 g mini mozzarellakugler
  • Friskhakket persille
  • Friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  • Skær jordbær i kvarte.
  • Del tomaterne i halve eller kvarte afhængig af størrelse.
  • Bland perlebyg med pesto.
  • Tilsæt jordbær, tomater, mozzarellakugler og vend dem forsigtigt i salaten.
  • Drys med friskhakket persille og friskkværnet peber.
  • Server som tilbehør eller som en måltidssalat.

Noter

4 personer hvis salaten serveres som tilbehør eller ca. to personer, hvis den serveres som måltidssalat.
Perlebyg kan erstattes af hvedekerner, ris eller speltkerner.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen