Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Carrot Cake Balls | Dadelkugler med gulerod
Antal:
18
stk
Ingredienser
180
g
pecannødder
100
g
friske dadler
-
uden sten
1
stor gulerod
-
fintrevet
1
tsk
kanel
½
tsk
stødt ingefær
½
tsk
muskatnød
½
tsk
salt
75
g
mandelmel
Fremgangsmåde
Kom 120 g pecannødder, dadler, gulerod, krydderier, mandler og hasselnødder i en lille foodprocessor.
Kør ca. 1 min til en grov masse - tilsæt evt. mere mandelmel, hvis massen er for lind.
Kør herefter til den ønskede konsistent (1-2 minutter mere).
Kom massen i køleskabet i 30 minutter - så er det nemmere, at forme kugler.
Hak de resterende 60 g pecannødder fint.
Tag den ud og form kugler - ca. 1 tsk størrelse.
Rul kuglerne i de hakkede pecannødder.
Holder sig friske i ca. 1 uge i køleskabet.
Noter
Pecannødder kan udskiftes med valnødder.
Mandelmel kan udskiftes med hasselnøddemel.
Del din opskrift med mig på Instagram
Tag
@louiogbearnaisen