Carrot cake balls - opskrift med dadler

Carrot Cake Balls | Dadelkugler med gulerod

Antal: 18 stk

Ingredienser

  • 180 g pecannødder
  • 100 g friske dadler - uden sten
  • 1 stor gulerod - fintrevet
  • 1 tsk kanel
  • 1/2 tsk stødt ingefær
  • 1/2 tsk muskatnød
  • 1/2 tsk salt
  • 75 g mandelmel

Fremgangsmåde

  • Kom 120 g pecannødder, dadler, gulerod, krydderier, mandler og hasselnødder i en lille foodprocessor.
  • Kør ca. 1 min til en grov masse - tilsæt evt. mere mandelmel, hvis massen er for lind.
  • Kør herefter til den ønskede konsistent (1-2 minutter mere).
  • Kom massen i køleskabet i 30 minutter - så er det nemmere, at forme kugler.
  • Hak de resterende 60 g pecannødder fint.
  • Tag den ud og form kugler - ca. 1 tsk størrelse.
  • Rul kuglerne i de hakkede pecannødder.
  • Holder sig friske i ca. 1 uge i køleskabet.

Noter

Pecannødder kan udskiftes med valnødder.
Mandelmel kan udskiftes med hasselnøddemel.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen