Go Back
+ servings

Brasede beder med æg

Tilb. tid30 minutter
Samlet tid30 minutter
Antal: 2 pers

Ingredienser

  • 2 rødbeder
  • 2 gul beder
  • 2 stribede beder
  • 2 kartofler / eller 2 gulerødder - jeg brugte hvide
  • Evt. 100 g kold - kogt kylling
  • 3 spsk olie
  • 1 tsk grov sennep
  • 3-4 stilke frisk timian /eller 1 tsk tørret
  • 3-4 æg
  • Salt/peber

Fremgangsmåde

  • Skær alle bederne og kartoflerne i mundrette stykker.
  • Varm en pande op med olie og kom grøntsagerne på.
  • Svits dem ved høj varme et par minutter.
  • Skru ned til jævn varme, kom timianstilke på og lad det hygge sig i ca. 15-25 minutter (afhængig af størrelse) indtil de bliver møre, men stadig har bid.
  • Krydr med sennep, salt og peber.
  • Slå æggene ud i panden og bag dem til de er tilberedte - lad blommen være flydende.
  • Drys med lidt groft salt og server straks.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen