Opløs gæren i vandet, tilsæt herefter salt, sukker, yoghurt og groft mel.
Tilsæt hvedemelet lidt efter lidt, mens dejen æltes.
Ælt dejen rigtig godt til den er smidig og glat - det tager ca. 8 min.
Dejen kommes tilbage i skålen og dækkes til med et viskestykke, lad den hæve ca. 2 timer til dobbelt størrelse.
Kom smørret i en lille gryde og smelt den ved svag varme.
Når det hele er smeltet tages smørret af blusset og sættes til side. Her vil der dannes et hvidt bundfald, mælkeproteinet, som sigtes fra.
Hvis du bruger ghee skal det ikke klares, da det er klaret smør.
Del dejen i 12 stykker. Mel lidt mel på bordet rulles hver stykke meget tyndt ud, formen må gerne være lidt rustik.
Varm en pande med lidt klaret smør på, når panden er varm lægges et brød på panden og steges ca. 2-3 minutter på hver side til de er gyldne og gennembagte.
Brødet tages af panden og pensles med lidt smeltet smør og drysses med nigellafrø.
Serveres lune med tzatzki eller indisk mad eller kolde i madpakken.