Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
Smaller
Normal
Larger
Aspargessalat med edamamebønner, radiser og tomater
Forb. tid
10
minutter
min
Samlet tid
10
minutter
min
Ingredienser
6-8
grønne asparges
6-8
blommetomater
1
dl
edamamebønner
-
frosne
2-3
radiser
1
håndfuld frisk persille
-
finthakket
3
spsk
citronsaft
3
spsk
olivenolie
salt/peber
God fetaost
Fremgangsmåde
Knæk bunden af aspargsene og skær dem i mundrette stykker.
Del tomater i halve, tø de frosne bønner op og skær radiserne i tynde skiver.
Fordel alle grøntsagerne på en tallerken eller et fad. Drys med persille og bland det hele sammen.
Rør citronsaft, olivenolie, salt og peber sammen til en dressing. Smag til.
Dryp dressingen ud over og bræk fetaen i grove stykker.
Server straks.
Del din opskrift med mig på Instagram
Tag
@louiogbearnaisen