Go Back

Aspargessalat med edamamebønner, radiser og tomater

Forb. tid10 minutter
Samlet tid10 minutter

Ingredienser

  • 6-8 grønne asparges
  • 6-8 blommetomater
  • 1 dl edamamebønner - frosne
  • 2-3 radiser
  • 1 håndfuld frisk persille - finthakket
  • 3 spsk citronsaft
  • 3 spsk olivenolie
  • salt/peber
  • God fetaost

Fremgangsmåde

  • Knæk bunden af aspargsene og skær dem i mundrette stykker.
  • Del tomater i halve, tø de frosne bønner op og skær radiserne i tynde skiver.
  • Fordel alle grøntsagerne på en tallerken eller et fad. Drys med persille og bland det hele sammen.
  • Rør citronsaft, olivenolie, salt og peber sammen til en dressing. Smag til.
  • Dryp dressingen ud over og bræk fetaen i grove stykker.
  • Server straks.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen