Go Back
Hokkaido suppe

Cremet hokkaido græskarsuppe med varme krydderier

Tilb. tid20 min

Ingredienser

  • 1 hakket løg
  • 1 fed hvidløg - finthakket
  • 1 hokkaido græskar - skrællet, i tern (ca. 1 kg)
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk stødt koriander
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 1 tsk stødt chili
  • 1 L grøntsagsboullion
  • Saft af 1/2 citron
  • 200 g flødeost
  • salt
  • peber

Fremgangsmåde

  • Olien varmes op i en gryde. Løg, hvidløg og græskartern svitses.
  • Tilsæt krydderier og svits det hele i ca. 1 min.
  • Hæld bouillonen op i gryden og kog det hele op.
  • Lad suppen simre ved svag varme i ca. 15-20 min, indtil grøntsagerne er møre.
  • Hæld forsigtigt hele suppen op en blender.
  • Blend først det hele til en jævn suppe. Tilsæt flødeost, citron, salt og peber og blend igen til suppen får den ønskede konsistens.
  • Serveres toppet med cremefraiche, chiliflager og brøndkarse.

Noter

Prøv at tilsætte 1 spsk friskrevet ingefær til suppen.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen