Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
Smaller
Normal
Larger
Dobbelt Chokoladesnegle
Tilb. tid
15
minutter
min
Samlet tid
15
minutter
min
Ingredienser
Dej
50
g
gær
3
dl
mælk
1
æg
50
g
smeltet smør
3
spsk
sukker
½
tsk
salt
2
spsk
kakao
1
dl
mandelmel
-
valgfrit
6-8
dl
hvedemel
Fyld
1
dl
Nutella eller andet chokolade-smørepålæg
100
g
groft hakkede hasselnødder + 4 spsk. til toppen
Fremgangsmåde
Kun mælken til den er lillefingervarm.
Smuldr gæren i en skål, hæld mælken i og opløs gæren
Tilsæt de øverige ingredienserne, men hold lidt af hvedemelet igen.
Ælt dejen sammen, mens hvedemelet tilsættes lidt efter lidt.
Lad dejen hæve tildækket i ca. 1 time.
Rul dejen ud til en rektangel på ca. 50x30 cm. Smør Nutella på pladen og drys med hasselnødder.
Rul dejen sammen til en pølse og skær snegle a 2 cm tykkelse.
Fordel snegle på en bageplade eller i store muffinsforme. Drys med hasselnødder.
Lad snegle efterhæve 20 minutter.
Bag chokoladesneglene 12-17 minutter ved 200 grader.
Afkøl på en bagerist og server lune.
Noter
Prøv sneglene med en mokka glasur.
Del din opskrift med mig på Instagram
Tag
@louiogbearnaisen