Italiensk kalkunbryst

Forb. tid10 min
Tilb. tid55 min
Samlet tid1 t 5 min
Antal: 4 pers.

Ingredienser

  • 1 Kalkunbryst - 600 g
  • 60 g soltørrede tomater i olie
  • 2 fed hvidløg
  • 2-3 spsk oliventapanade - se nedestående
  • 10 skiver bacon/serranoskinke
  • 1 spsk tørret rosmarin

Fremgangsmåde

  • Hak de soltørrede tomater og bland dem med presset hvidløg.
  • Smør oliventapanade på oversiden på kalkunbrystet og kom derefter de hakkede tomater på. Skinkeskiverne lægges i et jævnt lag hele vejen rundt om brystet - kom evt. madsnor rundt om, for at holde det sammen. Til sidst drysses med tørret rosmarin.
  • Kalkunbrystet kan laves et par timer i forvejen og stilles i køleskabet, så stuffingen får lov at trække.
  • Kom kalkunbrystet i et ildfast fad og stil det i oven ca. 55 min ved 180 grader.
  • Gril det evt. de sidste 5 min, for at få en helt sprød overflade - pas på det ikke bliver sort!
  • Lad kalkunbrystet hvile 10 min, før det skæres ud.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen