Lemon Bars

Tilb. tid45 min

Ingredienser

Bund

  • 125 g blødt smør
  • 50 g sukker
  • 130 g mel

Fyld

  • 3 æg
  • 300 g sukker
  • 1 spsk revet citronskal
  • 1 dl citronsaft
  • 65 g mel

Fremgangsmåde

Bund

  • Pisk smør og sukker sammen til en let og cremet masse.
  • Sigt melet i og saml dejen sammen.
  • Pres dejen ud i en smurt bageform (20x20) til en bund.
  • Sæt bunden i køleskabet min. 30 minutter.
  • Bag bunden ved 175 grader i ca. 15 minutter.
  • Lad den køle lidt af.

Fyld

  • Pisk alle ingredienserne sammen.
  • Hæld massen over den forbagte bund.
  • Bag kagen ved 175 grader i ca. 30 minutter til fyldet er fast.
  • Lad kagen køle helt af før den skæres ud.
  • Skær kagen ud til barer eller små firkanter.
  • Sigt flormelis udover og server.