Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Salat med varmrøget laks, dild og sennepsdressing
Forb. tid
10
minutter
min
Samlet tid
10
minutter
min
Antal:
2
pers
Ingredienser
Salat
1
dåse black beans/sorte bønner
1
dåse butterbeans
½
agurk
2
forårsløg
1
lille bundt dild
-
finthakket
1
varmrøget laksefilet
Dressing
6
spsk
olivenolie
4
spsk
citronsaft
1
tsk
honning
1
spsk
grovsennep med peberod
salt/peber
Fremgangsmåde
Salat
Dræn bønnerne for vand, skyl dem grundigt i koldt vand og afdryp.
Skrab med en ske kernerne ud af agurken og skær den i fine tern.
Snit forårsløget fint.
Bland bønner, agurketern, forårsløg og dild sammen.
Dressing
Pisk alle ingredienserne til dressingen sammen og smag den til.
Vend dressing i salaten.
Bræk laksen i mindre stykker og fordel den oven på salaten.
Pynt med frisk dild og server.
Del din opskrift med mig på Instagram
Tag
@louiogbearnaisen