Go Back
+ servings

Salat med varmrøget laks, dild og sennepsdressing

Forb. tid10 minutter
Samlet tid10 minutter
Antal: 2 pers

Ingredienser

Salat

  • 1 dåse black beans/sorte bønner
  • 1 dåse butterbeans
  • ½ agurk
  • 2 forårsløg
  • 1 lille bundt dild - finthakket
  • 1 varmrøget laksefilet

Dressing

  • 6 spsk olivenolie
  • 4 spsk citronsaft
  • 1 tsk honning
  • 1 spsk grovsennep med peberod
  • salt/peber

Fremgangsmåde

Salat

  • Dræn bønnerne for vand, skyl dem grundigt i koldt vand og afdryp.
  • Skrab med en ske kernerne ud af agurken og skær den i fine tern.
  • Snit forårsløget fint.
  • Bland bønner, agurketern, forårsløg og dild sammen.

Dressing

  • Pisk alle ingredienserne til dressingen sammen og smag den til.
  • Vend dressing i salaten.
  • Bræk laksen i mindre stykker og fordel den oven på salaten.
  • Pynt med frisk dild og server.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen