Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Is med saltet karamel og nøddebrud
Antal:
4
pers.
Ingredienser
150
g
kondenseret mælk
3
dl
piskefløde
3
spsk
saltet karamelsauce
75
g
nøddebrud
-
grofthakkede
Top
1-2
spsk
saltet karamel
Fremgangsmåde
Kom kondenseret mælk og fløde i en skål.
Pisk det tykt - det tager ca. 2-5 minutter afhængig af hvor kold ingredienserne er.
Vend karamelsauce og nøddebrud i.
Hæld isen i en form og swirl karamelsauce på toppen.
Brug evt. en tandstik til at lave mønster.
Kom isen i fryseren og frys til den er fast, ca. 4-6 timer - du skal ikke røre undervejs.
Noter
Sæt gerne den kondenseret mælk i køleskabet 1 time før, da den er nemmere at piske til skum kold.
Del din opskrift med mig på Instagram
Tag
@louiogbearnaisen