Æblesnaps med rosmarin og ingefær

Ingredienser

  • 3 kviste frisk rosmarin
  • 3 æbler
  • 1 citron
  • 3 cm frisk ingefær
  • 2 spsk rørsukker
  • ½ flaskeBrøndums Klar Snaps

Fremgangsmåde

  • Fjern kernehuset i æblerne og skær dem i både. Skær skallen af citronen.
  • Skræl ingefær og skær den i 1 cm stykker.
  • Kom rosmarin, æblebåde. citronskal, ingefær og rørsukker i et rengjort glas med
  • tætsluttende låg.
  • Hæld snaps på glasset - helt til kanten, så alle råvarer er dækket.
  • Ryst glasset, så ingredienserne blandes godt.
  • Lad snapsen trække 14 dage et mørkt og køligt sted.
  • Filtrer snapsen gennem et klæde eller et kaffefilter og hæld den på en rengjort flaske.
  • Du kan smage snapsen til med 1-2 tsk klar sirup, hvis den er for syrlig eller med mere
  • Brøndums Klar, hvis den er for bitter/kraftig i smagen.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen