Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
Nutrition Label
Smaller
Normal
Larger
Græskar/rødbede-salat med rucola og saltede mandler
Forb. tid
10
minutter
min
Tilb. tid
30
minutter
min
Samlet tid
40
minutter
min
Ingredienser
1
butternut-squash i grove tern
3
rødbeder i grove tern
Olivenolie
Salt/peber
50
g
rucola
50
g
saltede mandler
1
spsk
kapers
Dressing
3
spsk
olivenolie
3
spsk
æbleeddike
1
spsk
grov sennep
1
tsk
honning
Salt/peber
Fremgangsmåde
Fordel græskar og rødbede tern i et fad. Dryp med lidt olivenolie, salt og peber.
Bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 20-30 minutter afhængig af størrelse.
Rør imens alle ingredienserne til dressingen sammen, Smag til.
Tag de bagte grøntsager ud og fordel dem på et fad.
Vend dem med rucola og kapers.
Dryp dressingen udover og afslut med hakkede mandler.
Server straks.
Noter
Server som hovedret eller som tilbehør til kød eller fisk.
Del din opskrift med mig på Instagram
Tag
@louiogbearnaisen