Go Back

Græskar/rødbede-salat med rucola og saltede mandler

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid30 minutter
Samlet tid40 minutter

Ingredienser

  • 1 butternut-squash i grove tern
  • 3 rødbeder i grove tern
  • Olivenolie
  • Salt/peber
  • 50 g rucola
  • 50 g saltede mandler
  • 1 spsk kapers

Dressing

  • 3 spsk olivenolie
  • 3 spsk æbleeddike
  • 1 spsk grov sennep
  • 1 tsk honning
  • Salt/peber

Fremgangsmåde

  • Fordel græskar og rødbede tern i et fad. Dryp med lidt olivenolie, salt og peber.
  • Bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 20-30 minutter afhængig af størrelse.
  • Rør imens alle ingredienserne til dressingen sammen, Smag til.
  • Tag de bagte grøntsager ud og fordel dem på et fad.
  • Vend dem med rucola og kapers.
  • Dryp dressingen udover og afslut med hakkede mandler.
  • Server straks.

Noter

Server som hovedret eller som tilbehør til kød eller fisk.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen