Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Mørbradgryde med paprika, fløde og bacon
Verdens bedste mørbradgryde med masser af smag
Tilb. tid
45
minutter
min
Antal:
4
pers
Ingredienser
1
svinemørbrad
-
afpudset og skåret i 3x3 cm stykker
250
g
bacon
150
g
cocktailpølser uden skind
1
l
madlavningsfløde 18% eller 9%
-
kan erstattes af mælk + 3 tsk majsstivelse
2,5
dl
piskefløde
2
terninger svinebouillon
1
dåse tomatpure
-
ca. 5 spsk
1
tsk
karry
1,5
tsk
løgpulver
½ -1
tsk
cayennepeber
2
tsk
smoked paprika
5
tsk
paprika
Salt/peber
Fremgangsmåde
Steg bacon sprød på en pande.
Brun svinemørbraden på panden.
Kom karry i en gryde og "brænd" det af. Tilsæt tomatpure og svits det 1 min.
Tilsæt madlavningsfløde, piskefløde og bouillon.
Kom til øvrige krydderier, mørbrad, pølser og bacon i.
Kog gryden op og lad den simre ved svag varme i ca. 45 minutter.
Smag saucen til.
Server med ris.
Noter
Mængden af krydderier kan variere - smag dig frem.
Tilsæt evt. løg og svampe.
Del din opskrift med mig på Instagram
Tag
@louiogbearnaisen