Stegt fennikel med squash, tomat og safran

Tilb. tid15 min
Samlet tid15 min

Ingredienser

  • 4 spsk olie
  • 2 tsk tørret timian
  • 1/2 tsk knust safran
  • 1 tsk fennikelfrø
  • 1/8 tsk cayennepeber
  • 1 løg - i både
  • 1-2 fennikel - i kvarte
  • 1 squash - i både
  • 3 spsk tomatpure
  • 1/2 dl vand
  • Salt/peber

Fremgangsmåde

  • Varm olien på en pande.
  • Tilsæt krydderier og varm dem igennem.
  • Tilsæt løg og svits det et minut med krydderierne.
  • Kom fennikel og squash på panden og steg dem gyldne ved jævn varme.
  • Tilsæt tomatpure, vand, salt og peber - rør det hele godt sammen - uden grøntsagerne går i stykker.
  • Lad det hele simre ved svag varme i ca. 8-10 minutter.
  • Server til ris, bønner eller fisk/kød.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen