Pizza med tun/hytteostsalat

Ingredienser

  • 1/2 portion pizzadej
  • 1 løg - i fine strimler

Tunsalat

  • 1 dåse tun
  • 2 spsk god mayo
  • 5 spsk cremefraiche 9% eller 18%
  • 5 spsk hytteost
  • 2 spsk citronsaft
  • 2 tsk finthakkede kapers
  • Salt/peber
  • Friskhakket dild

Fremgangsmåde

  • Lav pizzadejen. Følg anvisninger i opskriften, men bag bunden uden fyld.
  • Bunden skal være gylden og sprød.
  • Tag bunden ud og afkøl på en bagerist.
  • Rør alle ingredienserne sammen til tunsalaten og smag den til.
  • Vurder om den skal have mere hytteost/cremefraiche - den må ikke blive for tør, men heller ikke flydende!
  • Kom løgstrimlerne på pizzabunden.
  • Fordel tunsalaten ovenpå og smør den godt ud.
  • Top med frisk dild.
  • Server straks.