Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Havregrynsbarer med chokolade
Lækre, hurtige havregrynsbarer med chokolade, som er perfekt til en kop kaffe.
Forb. tid
10
minutter
min
Tilb. tid
22
minutter
min
Samlet tid
32
minutter
min
Antal:
10
stk
Ingredienser
120
g
smør
-
smeltet
150
g
finvalsede havregryn
160
g
sukker
2
æg
25
g
hvedemel
50
g
mørk chokolade
-
grofthakket
Fremgangsmåde
Bland smeltet smør og havregryn i en skål.
Pisk sukker og æg lyst og luftigt i en anden skål - det tager ca. 3 minutter.
Sigt mel i æggemassen og vend det sammen.
Rør havregrynsmassen og hakket chokolade i.
Beklæd en bageform (20x20 cm). Fordel dejen her i.
Bag ved 180 grader (alm. ovn) i ca. 20-22 minutter.
Tag formen ud og lad kagen afkøle helt i formen.
Kom formen med kagen i køleskabet i min. 1 time.
Skær kagen ud i barer a 2 cm tykkelse.
Noter
Opbevares bedst i køleskabet i op til 7 dage.
Del din opskrift med mig på Instagram
Tag
@louiogbearnaisen