Go Back
+ servings
Kage med havregryn og chokolade

Havregrynsbarer med chokolade

Lækre, hurtige havregrynsbarer med chokolade, som er perfekt til en kop kaffe.
Forb. tid10 minutter
Tilb. tid22 minutter
Samlet tid32 minutter
Antal: 10 stk

Ingredienser

  • 120 g smør - smeltet
  • 150 g finvalsede havregryn
  • 160 g sukker
  • 2 æg
  • 25 g hvedemel
  • 50 g mørk chokolade - grofthakket

Fremgangsmåde

  • Bland smeltet smør og havregryn i en skål.
  • Pisk sukker og æg lyst og luftigt i en anden skål - det tager ca. 3 minutter.
  • Sigt mel i æggemassen og vend det sammen.
  • Rør havregrynsmassen og hakket chokolade i.
  • Beklæd en bageform (20x20 cm). Fordel dejen her i.
  • Bag ved 180 grader (alm. ovn) i ca. 20-22 minutter.
  • Tag formen ud og lad kagen afkøle helt i formen.
  • Kom formen med kagen i køleskabet i min. 1 time.
  • Skær kagen ud i barer a 2 cm tykkelse.

Noter

Opbevares bedst i køleskabet i op til 7 dage.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen