Morgenmadscookies

Tilb. tid10 min
Antal: 9

Ingredienser

  • 30 g valnødder - eller anden nød
  • 60 g mørk chokolade 70%
  • 60 g grovvalsede havregryn
  • 50 g hvedemel
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 tsk bagepulver
  • 60 g farin
  • 60 g smør
  • 1 æg
  • Saft og skal af 1/2 appelsin

Fremgangsmåde

  • Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål.
  • Kom smør, sukker og æg i en anden skål og pisk det luftigt.
  • Tilsæt de tørre ingredienser og vend dem i, sammen med appelsinskal og saft.
  • Tag 1 spsk dej, form den lidt en kugle og sæt den på en bageplade. Forsæt med resten af dejen.
  • Bag kagerne ved 175 grader i ca. 8-10 minutter - til de er gyldne.
  • Tag dem ud og lad dem hvile et par minutter på bagepladen.
  • Flyt dem til en bagerist og lad dem afkøle helt.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen