Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Grillet laks med avocadosalat - nem hverdagsmad med fisk
Tilb. tid
10
minutter
min
Samlet tid
10
minutter
min
Antal:
2
pers.
Ingredienser
Laks
2
laksstykker
1
tsk
salt
1
tsk
paprika
1
tsk
løgpulver
1
tsk
spidskommen
½
tsk
peber
-
friskkværnet
½
tsk
chilipulver
2
spsk
olie
Avocadosalat
2
avocadoer i grove tern
2
forårsløg
-
fintsnittet
2
dl
edamamebønner
1-2
lime
Ærteskud eller brøndkarse
2
spsk
olivenolie
1
tsk
honning
Salt/peber
Fremgangsmåde
Laks
Bland alle krydderierne sammen.
Tør laksestykkerne i køkkenrulle og gnub krydderierne godt ind i stykkerne.
Varm en grillpande op med olie.
Steg laksestykkerne på skindsiden 3-4 minutter. Vend og steg dem 1 min på den anden side.
Krydr med groft salt.
Avocadosalat
Pisk olivenolie, honning, salt og peber sammen til en dressing.
Smag til.
Bland grøntsager og bønner sammen. Dryp med limesaft og dressingen.
Server sammen med laks og ekstra lime.
Evt. med nye kartofler, groft brød eller blot som den er.
Del din opskrift med mig på Instagram
Tag
@louiogbearnaisen