Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Kyllingeburger med grillet aubergine og chilidressing
Antal:
2
stk.
Ingredienser
2
burgerboller
Frisk rucola
-
eller anden salat
Kylling
6
kyllingeinderfilet
-
eller 2 kyllingebryst
50
g
friskrevet parmesan
25
g
rasp
Peber
Aubergine
½
aubergine
Salt/peber
Chilidressing
1
dl
cremefraiche 9%
2
spsk
mayo
1
spsk
sød chilisauce
½
tsk
stødt chili
½
tsk
paprika
1
spsk
æbleeddike
Salt/peber
Fremgangsmåde
Kylling
Vend parmesan, rasp og peber sammen. Vend kyllingfileterne heri.
Varm en pande med olie op. Steg fileterne ved høj varme til de er gyldne og sprøde.
Tag dem af varmen og lad dem afdryppe på fedtsugende papir. Drys med groft salt.
Aubergine
Skær auberginen i 1 cm tykke skiver.
Varm en grillpande op med olie. Steg aubergineskiverne ved jævn varme til de har fået godt med farve og er blevet møre. Krydr med salt og peber.
Chilidressing
Bland alle ingredienserne til dressingen sammen. Smag den til.
Lad dressingen trække 1 times tid i køleskabet før servering.
Burger
Rist burgerbollerne.
Smør bollerne med chilidressing, fordel rucola på og top med aubergineskiver og kylling.
Server straks.
Del din opskrift med mig på Instagram
Tag
@louiogbearnaisen