pasta med porrer og makrel - aftensmad - mad opskrift

Pasta med porrer og røget makrel

Antal: 2 pers.

Ingredienser

  • 250 g pasta
  • 2 porrer i tynde ringe
  • 1/2 løg - finthakket
  • 1,5 dl madlavningsfløde
  • 1 dl grøntsagsboullion
  • Saft af en halv citron
  • 1-2 tsk grov sennep
  • Salt - peber
  • 1 bundt hakket dild
  • 200 g røget makrel - delt i flager

Fremgangsmåde

  • Kog pastaen efter anvisning – den skal have lidt bid, da den koger videre i saucen senere.
  • På en stor pande svitses løg og porrer uden de tager farve.
  • Tilsæt bouillon og fløde og lad det koge op. Smag til med citronsaft, sennep, salt og peber.
  • Vend den hakkede dild i saucen og vend pastaen heri. Top med makrel.