Cannelloni med hytteost, feta og skinke

Forb. tid10 min
Tilb. tid30 min
Samlet tid40 min
Antal: 4 pers.

Ingredienser

  • 5 store - friske lasagneplader (altså bløde)
  • 10 skiver parma eller serranoskinke
  • 200 g feta
  • 250 g hytteost
  • 1/2 dl mælk
  • 2 tsk dijonsennep
  • 2 tsk friskhakket oregano
  • 1/2 tsk chiliflager
  • Salt/peber
  • 1 glas god tomatsauce
  • 100 g revet ost

Fremgangsmåde

  • Del lasagnepladerne i to.
  • Læg en skive parmaskinke på hver lagsagneplade.
  • Rør feta, hytteost, sennep, oregano, chili, salt og peber sammen. Smag til.
  • Fordel 2 spsk fyld på hver lasagneplade og rul dem forsigtigt sammen.
  • Læg rullerne i et ovnfast fad og hæld tomatsaucen udover, så alle rullerne er dækket.
  • Drys revet ost på toppen.
  • Bag cannellonierne ved 180 grader i ca. 25-30 minutter indtil saucen bobler og rullerne er møre.
  • Lad retten hvile 10 minutter før servering. Server med masser af salat og evt. brød.

Noter

I stedet for lasagneplader kan du bruge tørre cannelloniruller. Skær skinken i små stykker og bland med fyldet. Kom fyldet på en sprøjtepose og tryk det ud i hver rulle.