Go Back
+ servings

Rabarber Fizz Cocktail med basilikum

Antal: 1 liter

Ingredienser

Rabarbersirup

  • 250 g sukker
  • 500 g rabarber i grove tern
  • ½ dl vand

Rabarber-sjus

  • 2 dl gin
  • 2,5 dl rabarbersirup
  • 1,5 dl frisk citronsaft
  • 4 dl tør sekt - eller anden mousserende vin
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • Knust is

Fremgangsmåde

Rabarbersirup

  • Kom alle ingredienserne i en gryde. Kog det op og lad det simre ved jævn varme i ca. 4-5 minutter til rabarberen er mør. Sigt saften fra kødet og kom saften på glas.
  • Lad siruppen trække et par dage i køleskabet før brug.

Rabarber-sjus

  • Knus basilikum lidt med en træpind i en kande, så smagen frigives.
  • Tilsæt gin, rababersirup, citronsaft, sekt og knust is i en kanden og rør det hele godt sammen.
  • Tilsæt evt. lidt mere knust is og citronskiver.
  • Server straks.
  • Skål!
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen