Mexicanske street majskolber

Tilb. tid20 min
Samlet tid20 min
Antal: 6 stk.

Ingredienser

  • 6 majskolber
  • 25 g saltet smør

Dressing

  • 200 g cremefraiche 18%
  • 50 g feta - smuldret (eller mexicansk Cotija ost)
  • Saft af 1/2 lime
  • 1-2 tsk hvidløgspulver
  • 1/4 tsk chilipulver
  • Salt/peber

Top

  • Friskhakket koriander eller persille
  • Chiliflager
  • Revet limeskal

Fremgangsmåde

  • Læg majskolberne, med bladene på, i en stor skål med vand i min. 30-45 minutter.
  • Træk forsigtig bladene tilbage på majskolberne og fjern de lyse hår.
  • Smør majskolberne med smør og fold bladene tilbage på plads.
  • Grill kolberne ca. 3 minutter på hver side (4 sider) ved medium varme.

Dressing

  • Rør alle ingredienserne sammen til dressingen og smag til.

Servering

  • Træk bladene af kolberne eller saml dem i bunden.
  • Server majskolberne med dressing, frisk koriander/persille, chiliflager og lime.

Noter

Majskolberne kan grilles direkte på majsene, altså uden bladene, det tager ca. 8 minutter. Husk at vende kolberne jævnligt!
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen